Millintarkkaa osaamista

Teemme remontit vuosien kokemuksen tuomalla tarkkuudella. Onnistuneessa huoneistoremontissa pidämme erityisen tärkeänä sitä, että asiat tehdään kuten asiakkaan kanssa on sovittu. “Vähän sinne päin” ei meille kelpaa.

Kylpyhuoneremontti

Toteutamme niin kosteusmittaukset kuin WC- ja kylpyhuone-, sauna- ja kodinhoitohuoneremontit. Hoidamme remontit kokonaisvaltaisesti alusta loppuun saakka.

Projektinjohto

Näennäisesti pienenkin rakennusprojektin toteuttamisen suunnittelu ja johtaminen vaatii onnistuakseen usein syvällistä ammatillista osaamista. Vaikka harrastuneisuutta ja innostusta rakennusprojektin läpiviemiseen itsellä olisikin, säästää ammattimaisen projektinjohdon palkkaaminen usein kuluja, kun turhat työvaiheet ja suunnitelmat jäävät tekemättä.

Huoneistoremontti

Kokonaisvaltainen huoneistoremontti joko uuden asunnon ostamisen yhteydessä tai vanhaa asuntoa päivitettäessä on asia, johon me Runtulaiset voimme sanoa erikoistuneemme.

Peltityöt

Meillä pelti taipuu tarpeesi mukaan sekä sisä- että ulkokäyttöön. Kerro meille ideasi, niin peltiseppämme keksii tyylikkään tavan sen toteuttamiseksi!

Keittiöremontti

Keittiön remontti on usein muutakin kuin kalusteiden kasaamista. Meiltä saat keittiöremontin osana aina tarvittavat pohjatyöt ja tilaan vaadittavat muutokset.

Siivous

Keskity rauhassa elämäsi tärkeimpiin asioihin ja jätä kodin siivoaminen meidän huoleksemme. Liity Freskan onnellisten asiakkaiden joukkoon tilaamalla siivous Suomen suosituimmalta kotisiivouspalvelulta.

Griiner Kodit Oy on erikoistunut kokonaisvaltaisiin huoneistoremontteihin. Olemme toteuttaneet lukuisia huoneistoremontteja Helsingin alueella.

Suunnittelemme ja toteutamme remonttiunelmia

Palvelulupauksemme Korjausrakentaminen on vaikein rakentamisen laji. Rakennusta korjatessa vanhalle, usein joltain osin puutteelliselle pohjalle pitää saada toimiva ja ajan mukana muuttuneet laatuvaatimukset täyttävä lopputulos, luonnollisesti mahdollisimman halvalla. Olemme korjanneet paljon haastavia kohteita, joten voimme hyvällä omallatunnolla sanoa olevamme turvallinen kumppani kohteesi uudistamisessa, oli kyseessä sitten repsottavat tapetit, homeiset märkätilat tai tulviva kellari. Olemme ylpeitä työmme laadusta ja tinkimättömästä viimeistelystä. Tilaajana et useinkaan näe pintaa syvemmälle, etkä liioin osaa vaatia tekniseltä toteutukseltaan asianmukaista ohjeita ja määräyksiä täyttävää lopputulosta. Meillä jokaisen työtehtävän suorittaa asianmukaisen osaamisen ja sertifioinnin omaava ammattilainen. Sinun ei tarvitse murehtia teknisen toteutuksen yksityiskohdista, näkyvästä lopputuloksesta puhumattakaan.

Projektinjohto

Projektinjohtoasiakkaanamme saat käyttöösi myös kattavan kontaktiverkostomme suunnittelijoista tukkureihin. Vuosien saatossa hioutuneen yhteistyön siivittämänä projektisi etenee ilman tavanomaisia kompastuskiviä, eikä työmaan aikataulutuksen ja valvonnan stressi pääse viemään yöuniasi. Me otamme halutessasi hoitaaksemme koko projektisi alusta loppuun asti: Rakennuslupa-asiat, lupiin liittyvät suunnitelmat, sisustus-ja vihersuunnitelmat, rakennus-ja viherurakoitsijoiden kilpailutuksen sekä tarvittavan valvonnan. Jos haluat pysyä projektisi puikoissa ilman pikkuasioista stressaamista, on projektinjohtourakka sinua varten.

Kylpyhuoneremontin hinta

Märkätilat ovat kodin kalleimpia neliöitä johtuen lukuisista työläistä vaiheista tilaa rakentaessa, kodintekniikan suuresta määrästä ja onnistuneen lopputuloksen rakenteille asettamista vaatimuksista. Märkätilojen remontille on syytä varata rahaa neliötä kohti 2500€:sta ylöspäin, tilojen muutoksen laajuudesta ja pintamateriaaleista riippuen.

HUONEISTOREMONTTI KOTISI MUKAAN

Jo pienellä pintaremontilla voit saada ihmeitä aikaan kotisi arvossa ja kokonaisilmeessä. Me teemme niin koko huoneiston kattavat huoneistoremontit kuin yksittäisten huoneiden kokoiset sisustusprojektit. Voit sanoa hyvästi vanhoille, kuluneille lattioille ja kotinikkarin keskeneräisille projekteille – huoneistoremontin jälkeen kotisi on yhtenäinen paketti, jonka jokaiseen huoneeseen voi ihastua.

3

Vuotta
KOKEMUSTA

71

TYYTYVÄISET
ASIAKKAAT

71

PROJEKTIT
TEHTY