LASIN KORJAUS RATKAISUT

Haluatko ratkaisun korjata lasia ilman että vaihdat sen uuteen?

 

Meillä voi olla ratkaisu siihen.

 

GRIINER KODIT Oy käyttää NOVUS lasinhiontajärjestelmää, joka on maailmassa ainut varauksitta tunnettu toimiva tekniikka, vaurioituneiden lasipintojen tehokkaaseen korjaukseen.

 

Meidän ammattilaiset ovat valmiina poistamaan ilkivalta- tai muita naarmuja ja kalkkivesi-valumajälkiä lähes kaikista lasityypeistä mm. karkaistujen, laminoitujen, lämpö-, värillisten kuin peilipintojenkin. Se säilyttää lasin rakennelujuuden ja kirkkauden sekä on parempi taloudellinen ratkaisu. Ekologisuutensa ja suljetun järjestelmänsä ansiosta se ei aiheuta kohteissa roiske- tai pölyhaittoja.

 

Olemme varmoja siitä, että voimme tarjota ekologisesti korkeanlaatuista palvelua asiakkaillemme. Lähitulevaisuudessa tulemme myös tarjoamaan muita rakennus- alan lasi palveluita.

 

 

Kohteet:

 

Uudiskohteet

Asuin-, liike- ja toimistorakennusten lasit saattavat vahingoittua toimituksen, asennuksen tai rakennusprosessin aikana. Käyttämämme lasinhiontajärjestelmä säästää aikaa ja rahaa.

 

Meriteollisuus

Käyttämämme lasinhiontajärjestelmä poistaa helposti  suolaveden tahrat ja säästää vaihtolasin kustannuksia.  Jahdissa käytetty lasi on yleensä erittäin kallista.

 

Valmistajat

Lasi vaurioituu usein tuotanto- tai jälkituotannon aikana. Lasin heittämisen sijasta monet valmistajat ovat saavuttaneet huomattavia säästöjä lasin korjaamisessa. Monet valmistajat tekevät sopimuksen yritysten kanssa, jotka korjaavat lasia.

 

Jakelijat

Kaikenmallinen lasi voi vaurioitua jälkituotannossa, ja sitä tarkastellaan usein ennen lähettämistä, mikä saattaa aiheuttaa huomattavia haittoja asiakkaille ja jakelijalle. Lasi voi myös vaurioitua toimitusprosessin aikana, käsittelyn aikana tai varastoinnin aikana. käyttämämme lasinhiontajärjestelmä voi säästää huomattavasti aikaa ja rahaa toimituskustannuksissa ja uusinnoissa.

 

 

 

Tällä hetkellä tarjoamme palveluita ainoastaan uudenmaan aluella.

 

 

Lisää tietoa palvelustamme löytyy alhaalta

JÄTÄ YHTEYDENPYYNTÖ

 

 

Vihreämpi koti GRIINERillä

GRIINER KODIT OY

Pohjavedenkatu 10 E 46

00980 Helsinki

Puh. +358 45 133 3265

www.griiner.fi