MEISTÄ

Griiner kodit oy:n yhtiön keskeiset vahvuudet ovat kokemus ja intohimo. Riittävä kokemus antaa parhaan mahdollisen tuloksen ja intohimomme on kehittää koko ajan yhtiömme tarjoamaa laatua ja palvelua.

.

Erinomainen

Perustuu Urakkamaailma-arvosteluihin

Use a contact form plugin like WPForms or Contact Form 7

PÄÄMÄÄRÄMME

Griiner Kodit Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva täyden palvelun remonttiliike. Toteutamme laadukkaita remonttikokonaisuuksia hyviksi todetuin menetelmin, uusimpia rakennusteknisiä innovaatioita apuna käyttäen. Asiakkaitamme ovat yksityishenkilöt, taloyhtiöt sekä vakuutusyhtiöt. Remontti tehdään tarvittaessa kokonaistoimituksena, mukaan lukien LVIS-työt. Oli kyseessä koko huoneiston kattava remontti tai kylpyhuoneremontti, meiltä saat kaiken tarvitsemasi, suunnittelusta loppusiivoukseen.

Meillä asiakkaat ovat tyytyväisiä lopputulokseen eivätkä reklamoi. Hyvän lopputuloksen saavuttaminen lähtee siitä, että kuuntelemme tarkkaan asiakaan toiveita. Jokaisen remontin suunnittelu alkaa kartoituskäynnistä, jonka aikana otamme selvää toiveistasi ja teemme esimerkiksi tarvittavat kosteusmittaukset. Huolehdimme kaikesta remonttiin kuuluvasta ammattilaisen ottein. Henkilökunnaltamme löytyy kaikki tarvittava koulutus sekä pitkä kokemus huolehtimaan siitä, että työnjälki on kaikkien hyvälle remontille asetettujen vaatimusten mukainen ja lopputulos vastaa sinun toiveistasi.

PERUSTETTU

2019

Kuulumme ennakkoperintärekisteriin, joten kaikki työmme ovat kotitalousvähennyskelpoisia.

PROJEKTIT TEHTY

112

TYYTYVÄISET ASIAKKAAT

109

HALUATKO TEHDÄ YHTEISTYÖTÄ