9.4 C
Helsinki
tiistai, 28 syyskuun, 2021
Sähköposti: info@griiner.fi

MEISTÄ

Griiner kodit oy:n yhtiön keskeiset vahvuudet ovat kokemus ja intohimo. Riittävä kokemus antaa parhaan mahdollisen tuloksen ja intohimomme on kehittää koko ajan yhtiömme tarjoamaa laatua ja palvelua.

PÄÄMÄÄRÄMME

Griiner Kodit Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva täyden palvelun remonttiliike. Toteutamme laadukkaita remonttikokonaisuuksia hyviksi todetuin menetelmin, uusimpia rakennusteknisiä innovaatioita apuna käyttäen. Asiakkaitamme ovat yksityishenkilöt, taloyhtiöt sekä vakuutusyhtiöt. Remontti tehdään tarvittaessa kokonaistoimituksena, mukaan lukien LVIS-työt. Oli kyseessä koko huoneiston kattava remontti tai kylpyhuoneremontti, meiltä saat kaiken tarvitsemasi, suunnittelusta loppusiivoukseen.

PERUSTETTU

2019

Kuulumme ennakkoperintärekisteriin, joten kaikki työmme ovat kotitalousvähennyskelpoisia.

AIKATAULU

112

Aikataulu on meille kunnian kysymys. Pyrimme aina pysymään sovitussa aikataulussa, jotta asiakkaan remontti sujuisi mahdollisimman vaivattomasti.

LAADUKKAAT JA UNIIKIT REMONTIT

109

Työnjälki on oltava aina laadukasta ja haluamme aina asiakkaalle laadukkaimman mahdollisen lopputuloksen. Jokainen remontti on uniikki, juuri niinkuin asiakas haluaa.

HALUATKO TEHDÄ YHTEYISTYÖTÄ