MEISTÄ

Griiner kodit oy:n yhtiön keskeiset vahvuudet ovat kokemus ja intohimo. Riittävä kokemus antaa parhaan mahdollisen tuloksen ja intohimomme on kehittää koko ajan yhtiömme tarjoamaa laatua ja palvelua.

Jouni Vanhakartano

Markkinointi

Odell Tye

Carpenter

Colton Wilson

Civil Engineer


Urakkamaailma.fi

PÄÄMÄÄRÄMME

Griiner Kodit Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva täyden palvelun remonttiliike. Toteutamme laadukkaita remonttikokonaisuuksia hyviksi todetuin menetelmin, uusimpia rakennusteknisiä innovaatioita apuna käyttäen. Asiakkaitamme ovat yksityishenkilöt, taloyhtiöt sekä vakuutusyhtiöt. Remontti tehdään tarvittaessa kokonaistoimituksena, mukaan lukien LVIS-työt. Oli kyseessä koko huoneiston kattava remontti tai kylpyhuoneremontti, meiltä saat kaiken tarvitsemasi, suunnittelusta loppusiivoukseen.

Meillä asiakkaat ovat tyytyväisiä lopputulokseen eivätkä reklamoi. Hyvän lopputuloksen saavuttaminen lähtee siitä, että kuuntelemme tarkkaan asiakaan toiveita. Jokaisen remontin suunnittelu alkaa kartoituskäynnistä, jonka aikana otamme selvää toiveistasi ja teemme esimerkiksi tarvittavat kosteusmittaukset. Huolehdimme kaikesta remonttiin kuuluvasta ammattilaisen ottein. Henkilökunnaltamme löytyy kaikki tarvittava koulutus sekä pitkä kokemus huolehtimaan siitä, että työnjälki on kaikkien hyvälle remontille asetettujen vaatimusten mukainen ja lopputulos vastaa sinun toiveistasi.

PERUSTETTU

2019

Kuulumme ennakkoperintärekisteriin, joten kaikki työmme ovat kotitalousvähennyskelpoisia.

PROJEKTIT TEHTY

112

Pre-construction, surveyors, designers, builders, project managers we build construction teams that have all the skill sets.

TYYTYVÄISET ASIAKKAAT

109

Happy customers who get their issue resolved tell 4 to 6 people about their experience. Talk to your customers as you would in person.

HALUATKO TEHDÄ YHTEYISTYÖTÄ